Petreceri incendiare în Club Times

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria petrecerilor tematice continuă în club Times. În această seară, începând cu orele 22.00, tinerii focşăneni, sunt aşteptaţi la „Whisky Party", eveniment cu băutură la promoţie şi peste 100 de premii.

Astfel, clienţii care vor consuma o măsură de whisky „Tullamore Dew" vor primi un breloc, cei care vor lua două măsuri, un tricou sau o şapcă, iar cei care vor cumpăra o sticlă vor câştiga automat toate cele trei produse.

Intrarea la una din cele mai tari petreceri costă 10 lei, iar fetele care vor intra în club până în orele 23.00 vor beneficia de gratuitate.

Mâine, „Nurse Party"

Focşănenii interesaţi să petreacă într-un mod inedit, sunt aşteptaţi la „Nurse Party". Clienţii vor fi întâmpinaţi de ospătăriţe costumate în asistente, până la cel mai mic detaliu. Din ţinuta lor nu vor lipsi perfuziile, stetoscopul, iar halatele albe le vor da o notă de autenticitate.

De asemenea, tinerii care se vor adapta stilului petrecerii şi vor purta măcar unul dintre aceste accesorii vor avea parte de multe surprize din partea organizatorilor. Muzica va fi de cea mai bună calitate, iar melodiile mixate de dj Marius cu siguranţă vor umple ringul de dans.

Cât despre băutură, clienţii vor avea parte de cocktail-uri speciale. Biletul costă tot 10 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite