Petreceri de Ziua Femeii în restaurantele şi cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele se vor simţi speciale astăzi
Doamnele se vor simţi speciale astăzi

Acestea au găsit metode inedite prin care să marcheze Ziua Femeii, astfel că s-au pregătit special pentru o seară de neuitat în compania persoanei iubite.

La restaurantul Laguna, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de formaţia Rustic Band, petrecerea fiind pigmentată din plic cu mâncare pe alese, vin, sucuri şi prăjituri.

Costul petrecerii este de 95 de lei/persoană. Pentru ca luna martie este dedicata femeii, fie ca vorbim despre mama, sotie sau iubita, acest timp se cere a fi valorificat intr-un mod unic, in care fiecare femeie sa se simta iubita si importanta.

De asemenea, restaurantul Intim vă oferă o seară deosebită în care fiecare femeie se va putea simţi cu totul unică şi specială.

„Oferta culinară constă la antreu în roastbeef cu rocolla, rosii cherry şi reductie de aceto balsamico, la felul principal se va servi medalion de vita cu sos de piper rosu, figaruie de curcan cu ananas servite cu risotto şi parmesan iar la desert piramidă de ciocolata din lapte şi caramel şi sos de vanilie" au precizat reprezentanţii restaurantului. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Caletz , de la Radio DaDa, iar preţul unei seri de distracţie este de 65 de lei/persoană.

Totodată, clubul TMC vă aşteaptă de la ora 22.00 la cea mai tare petrecere rock a primăverii.

„Fie ca esti old school si îti place Led Zeppelin, Metallica sau Guns 'n Roses, sau esti fan al noii generatii de rock si asculti Alternosfera, Kumm sau Travka, fii gata sa îţi alegi muzica în această seară", precizează organizatorii, intrarea fiind liberă.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite