Persoanele fără locuinţă au fost căutate noaptea trecută şi duse la adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Adjud, o femeie cu un copil de trei ani a fost preluată noaptea trecută de Ambulanţă din incinta Gării şi dusă la spital. Alte două persoane fără adăpost au ajuns la Crucea Roşie.

Temperaturile extrem de scăzute au pus în alertă autorităţile care au desfăşurat mai multe acţiuni de identificare şi transport a persoanelor fără adăpost. Astfel. noaptea trecută, două persoane au fost conduse la adăpost în Focşani iar la Adjud, o femeie cu probleme medicale care se afla în incinta gării împreună cu un copil de trei ani au ajuns la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Adjud.

"În baza unui protocol la nivel judeţean, seara trecută am desfăşurat două acţiuni de monitorizare şi transport a persoanelor fără adăpost, cu ambulanţele SMURD. La Focşani, prima a avut loc la ora 21 şi a doua la ora 23", a declarat Cristina Duţă, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

La Focşani, echipajele SMURD au găsit în incinta Gării 10 persoane din care două au fost conduse la Adăpostul de Noapte aparţinând filialei de Cruce Roşie Vrancea, iar la Adjud femeia şi copilul acesteia, care au fost duşi la spital.

O altă persoană fără adăpost a fost adusă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani în cursul zilei de ieri, după ce a fost preluată de pe strada Dr. Telemac, unde căzuse.

Reprezentaţii ISU spun că vor continua aceste acţiuni cel puţin pe durata cât este valabilă avertizarea de cod galben de ger, respectiv până pe 3 februarie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite