UPDATE Percheziţii în Vrancea pentru furturi de autoturisme şi obiecte de lux / Doi bărbați din Focșani au fost ridicați în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La acţiune au participat şi trupele de intervenţie ale poliţiei
La acţiune au participat şi trupele de intervenţie ale poliţiei

Mai multe persoane au fost ridicate din case azi dimineaţă, în mai multe judeţe, pentru a fi audiate într-un dosar privind furturi de autoturisme şi obiecte de lux. Descinderi şi percheziţii ale oamenilor legii au avut loc şi în Vrancea.

UPDATE. Doi bărbaţi din Focşani au fost ridicaţi în această seară de poliţişti în cadrul operaţiunii "furturi de autoturisme şi obiecte de lux". Cei doi nu acţionau pe raza judeţului Vrancea însă aveau legătură cu reţeaua vânată de poliţişti.

Percheziţiile au loc în judeţele Vâlcea, Vrancea, Călăraşi, Constanţa, Bacău, Argeş şi în Capitală, nouă persoane suspecte fiind duse la sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală.

Poliţiştii presupun că aceste persoane sunt membre ale unor reţele care ar fi furat mai multe maşini de lux marca BMW. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, urmează să se stabilească dacă hoţii au ramificaţii şi în afara graniţelor ţării.

Cât priveşte percheziţiile care au avut loc în Vrancea, reprezentanţii poliţiei judeţene nu vor să spună prea multe.

"Este acţiunea Bucureştiului şi deocamdată nu putem spune unde au avut loc descinderile şi cine sunt persoanele la care s-au efectuat percheziţie", a precizat subinspectorul Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite