Percheziţii domiciliare la hoţii de păduri din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de la ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă şi jandarmi, cu sprijinul ofieţerilor D.G.I.P.I. şi sub coorodnarea procurorilor Parchetelor Locale Focşani şi Buzău au efectuat astăzi 12 percheziţii domiciliare , dintre care două în Focşani, două în Panciu, una în Odobeşti, una în Broşteni şi şase în Câmpuri, în cadrul mai multor dosare privind tăieri ilegale de a

Investigaţiile vizează soluţionarea unor cazuri privind tăieri ilegale de arbori, folosirea unor instrumente de marcat falsificate şi sustragerea de la plata impozitelor la bugetul consolidat de stat, prin neînregistrarea veniturilor sau diminuarea veniturilor reale rezultate din activităţile economice desfăşurate.

"În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe documente contabile şi extracontabile, un instrument de marcat falsificat şi suma de 11.000 de lei.Concomitent cu percheziţiile din judeţul Vrancea, s-au mai desfăşurat activităţi similare în judeţele Buzău şi Braşov. Mai multe persoane au fost audiate de poliţişti şi urmează, ca în cursul zilei de astăzi, să se dispună măsurile procedurale ce se impun", a precizat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite