Pensiunile vrâncene sunt prea scumpe pentru muritorii de rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţurile piperate îi ţin departe pe turişti
Preţurile piperate îi ţin departe pe turişti

Deşi mai e foarte puţin până la trecerea dintre ani, proprietarii pensiunilor din zona turistică Lepşa se plâng că nu au fost foarte solicitaţi de către clienţi.

Ofertele sunt atractive, de altfel pentru timpuri de criză, însă vrâncenii se gândesc de două ori înainte de a da câteva mii de lei pe un sejur de trei zile.

„Noi oferim doar cazare, la un preţ rezonabil, 750 de lei camera pe o perioadă de trei zile. Cu toate acestea, încă mai avem două camere libere. Clienţii se gospodăresc singuri, deoarece nu am organizat masă festivă, însă îi vom ajuta şi noi", spune Natalia Nicon, proprietara unei pensiuni din Lepşa.

Sunt şi pensiuni care le oferă clienţilor meniu complet pe toată durata sejurului, masă festivă de Revelion, aceştia având la dispoziţie un spaţiu de relaxare cu saună şi jacuzzi şi posibilitatea de a admira peisajele sălbatice din zonă. Un astfel de „tratament" complet costă nu mai puţin de 1.400 de lei de persoană.

Cei care nu dispun de foarte mulţi bani pot închiria cu aproximativ 1.000 de euro o căsuţă cu opt sau zece locuri, împreună cu rudele sau prietenii.

Tinerii petrec la Gălăciuc

Direcţia Judeţeană de Tineret a pus la dispoziţia elevilor şi studenţilor cele 30 de căbănuţe din Centrul de Agrement Gălăciuc.

Cu doar 50 de lei pe noapte de persoană, preţ în care este inclusă doar cazarea, tinerii se pot distra pe cinste de Revelion. Aceştia au la dispoziţie o bucătărie modern utilată şi o sală de mese, unde îşi pot organiza singuri cina festivă.

Cu toate că oferta este pe cât se poate de tentantă, până acum doar jumătate din cele 150 de locuri disponibile au fost ocupate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite