GALERIE FOTO: Pensiunile din Vrancea au început curăţenia de Paște pentru turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă zăpada încă nu s-a topit, de Paşte la Lepşa va fi totul pregătit pentru turişti
Chiar dacă zăpada încă nu s-a topit, de Paşte la Lepşa va fi totul pregătit pentru turişti

Ca şi în alţi ani, staţiunea Lepşa este cea care acaparează majoritatea celor care vor să-şi petreacă sărbătorile pascale în cadrul mirific al munţilor Vrancei.

Deşi mai sunt cinci săptămâni până la Paște, agenţiile de turism şi pensiunile din Vrancea şi-au pregătit din timp ofertele pentru sărbători.

În timp ce agenţiile de turism îi îmbie pe focşănenii cu dare de mână aleg să-şi petreacă Paştele în staţiunile montane din ţară sau de pe plajele însorite de peste hotare, managerii de pensiuni din Vrancea au pregătit la rândul lor oferte atrăgătoare pentru viitorii turişti.

Pensiunile din Lepşa îşi aşteaptă clienţii

CLICK aici pentru imagini

Ne referim în primul rând la zecile de pensiuni din Lepşa, unde există şi o mănăstire impresionantă prin frumuseţea ei şi care oferă posibilitatea turiştilor să vină să ia lumină în noatea de Înviere.

„Deocamdată nu am închiriat nicio cameră, dar m-a sunat foarte multă lume. Suntem în perioada de tatonări, de negocieri, însă nu-mi fac probleme că nu vom avea turişti, pentru că există acces în curte direct din şoseaua principală. Capacitatea vilei mele este de 10 locuri şi ne-am gândit ca pentru două nopţi să închiriem pensiunea pentru suma de 2000 de lei, iar cine vine pentru trei nopţi suma este de 3000 de lei. Masa şi-o pregătesc turiştii, pentru că avem şi bucătărie complet utilată", ne-a declarat Mihai Frăţilă, proprietarul vilei Poiana.

Începe postul Paştelui pentru creştinii ortodocşi

La alte pensiuni din Lepşa, tarifele pentru o noapte de cazare pleacă de la 120 de lei şi ajung chiar şi la 150 de lei/cameră/noapte, majoritatea proprietarilor preferând însă să închirieze camerele către grupuri de turişti.

Şi agenţiile de turism au început să vândă foarte pachetele turistice către destinaţii precum Braşov, Bran sau Moeciu însă, majoritatea clienţilor îşi vor petrece sărbătorile pascale pe litoralul bulgăresc, unde ofertele sunt de-a dreptul tentante.

„Trei nopţi de cazare, all - inclusive, la hotelurile din Bulgaria costă 70 de euro de persoană. Biletele către această destinaţie s-au vândut în proporţie de 60%", declară Dana Marin, agent de turism la o agenţie din Focşani

Cei care vor să simtă spiritul Paştelui aleg ca destinaţie Israelul, unde pentru 600 de euro au posibilitatea de a merge în pelerinaj în întreg Ierusalimul şi de a lua Lumină de la „Mormântul Sfânt".

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite