Pe toate drumurile din Vrancea se circulă normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoselele sunt practicabile în tot judeţul
Şoselele sunt practicabile în tot judeţul

Chiar dacă afară ninge uşor de aseară, vremea caldă nu a permis zăpezii să se depună. Doar în zona de munte stratul de zăpadă măsoară 2-3 centimetri, însă utilajele de la Drumuri Naţionale au acţionat cu material antiderapant.

Cel mai mare strat de zăpadă, de 2 centimetri, se găseşte la Soveja.

„De azi noapte a început şi continuă şi acum. Este cald totuşi şi zăpada se topeşte. Oricum, la noi, au acţionat în această dimineaţă şi utilajele de la Drumuri Naţionale, iar starea şoselei este practicabilă", ne-a declarat Georgeta Bălan, secretarul Primăriei Soveja.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea, pe drumurile naţionale din judeţ s-a acţionat cu şase utilaje care au împrăştiat 20 de tone de material antiderapant.

Turiştii care vor să ajungă la pensiunile din Soveja sau Lepşa pot pleca astăzi liniştiţi la drum, însă în orice moment se pot interesa despre condiţiile meteo prognozate pentru zona tranzitată apelând numărul de telefon al Comandamentului Central de Iarnă: 021/9360.

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier le recomandă şoferilor să-şi echipeze maşinile corespunzător pentru iarnă.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite