VIDEO / UPDATE Patru tineri focşăneni au fost reţinuţi seara trecută pentru trafic de droguri. Unul dintre aceştia este elev la un liceu din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei Naţionale de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vrancea (DIICOT) Vrancea au prins noaptea trecută în flagrant patru tineri din Focşani ce intenţionau să vândă droguri în oraş. Unul dintre aceştia este minor. Cei patru sunt duşi chiar în acest moment în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. Procurorii DIICOT au mai reţinut astăzi un tânăr în dosarul traficului de cannabis de seara trecută. Este vorba de Cristi Valentin Toma de 18 ani, din comuna Urecheşti. Printre celelalte persoane reţinute se află şi două fete, Dana Valentin Alexandru (21 ani) şi Diana Stoica (21 ani) amândouă din municipiul Focşani, un tânăr de 19 ani, Emilian Alexandru Cojocea din Focşani şi un minor, elev la un liceu din acelaşi municipiu. Tinerii aveau asupra lor 100 de grame de cannabis.

Unul dintre cei patru este minor, are doar 17 ani iar restul au vârsta cuprinsă între 18 şi 20 de ani. Toţi au fost ridicaţi de procurori din Parcul Căţeilor din centrul municipiului Focşani.

Anchetatorii spun că tinerii fac parte dintr-o grupare mai mare de traficanţi de droguri. „Ei spun că aveau asupra lor doar 30 de grame de cannabis dar noi suntem de părere că este vorba de o cantitate mai mare. Drogurile provin din Italia. Înaintăm astăzi propunere de arestare preventivă pentru cei patru", ne-a declarat şeful DIICOT Vrancea, procuror Gheorghe Stanciu.

Acesta este al doua grupare de traficanţi de droguri prinsă în Vrancea în ultima săptămână. În urmă cu trei zile, trei bărbaţi au fost prinşi cu haşiş. Aceştia intenţionau să comercializeze pe piaţa neagră din judeţ şi droguri de mare risc, mai precis heroină.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite