FOTO Partidul lui Dan Diaconescu merge în alegeri pe mâna foştilor ofiţeri de armată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Bâcu şi-a depus candidatura la funcţia de primar al municipiului Focşani, în vreme ce Murgu Neagu va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea.

Reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu şi-au candidaţii la alegerile locale din data de 10 iunie. Până în prezent, 63 de organizaţii ale partidului din judeţ au liste complete de candidaţi, pe ultima sută de metri încercându-se crearea de organizaţii şi depunerea de liste de candidaţi.

La Primăria Municipiului Focşani, dar şi la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea, PPDD va încerca să câştige un scor electoral cât mai bunprin scoaterea la înaintare a doi foştii ofiţeri de armată.

image

CLICK aici pentru imagini

Este vorba despre Aurel Bîcu şi Murgu Neagu, care sunt de altfel şi liderii locali ai filialei vrâncene.

Aurel Bîcu, candidatul pentru funcţia de primar, are 56 de ani şi are o carieră militară de 35 de ani, timp în care a condus unităţi militare din Constanţa, Focşani, Rm. Sărat.

În ultimii ani de activitate a condus la Statul Major din Bucureşti efectivul care s-a ocupat de integrarea României în NATO. În 2004-2005 a fost prezent în teatrul de operaţii din Afganistan.

„Am studiat mult despre ceea ce înseamnă administraţie şi de aceea am acceptat fără rezerve această candidatură. Eu vreau să fiu un primar liber pentru focşăneni, care împreună cu consiliul local să ia decizii, un primar care să nu accepte ordine de la nimeni. Eu nu mai cred că focşănenii vor un primar etern", a precizat Aurel Bîcu înainte de a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

În echipa de consilieri ai acestuia se mai află nume precum Manuela Axente, Leonida Milea, Gabriel Micu, Mitrel Mocanu, oameni care nu au mai fost implicaţi niciodată în politică.

La rândul său, Murgu Neagu, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a declarat în calitate de fost aviator are o ţinţă cât mai înaltă.

„Eu sunt aviator şi aviatorii îşi doresc cât mai sus", a precizat Neagu Murgu. Pe lista de consilieri judeţeni se mai află şi alţi foşti ofiţeri de armată, referindu-ne aici la Ticu Lazăr sau Jănică Bordeanu, ultimul fiind adjunctul ISU Vrancea până anul trecut, când s-a pensionat.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite