Parc de 360.000 de lei la Moviliţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia a fost anunţată pe Site-ul Electronic de Achiziţii Publice de Primărie şi va fi suportată din fonduri europene. Deşi canalizarea lipseşte cu desăvârşire, primăria vrea să amenajeze cu bani europeni un parc în centru să dea bine la imagine şi pentru şahişti.

Proiectul prin care Primăria Moviliţa vrea să le ofere locuitorilor comunei un super-parc este anunţat pe Site-ul Electronic de Achiziţii Publice şi va fi licitat mâine.

Investiţia constă în amenajarea unui parc în centrul satului Moviliţa, lângă campusul şcolar. Parcul va avea 2.000 de metri pătraţi şi va fi format din zone cu gazon, alei cu băncuţe, flori, gard viu şi locuri amenajate pentru şahişti.

Toate acestea în timp ce localnicii din Moviliţa au şi acum, în secolul tehnicii ultramoderne, toaleta afară, în grădină, întrucât nu au canalizare în comună.

„Proiectul va veni foarte frumos aici, în centru, lângă campusul şcolar. Va fi frumos pentru toată lumea, îţi va fi drag să te plimbi pe aici. Se pot bucura de el şi şahiştii", ne-a explicat mândru Corneliu Cristian, primarul comunei Moviliţa.

Zece procente din investiţie vor fi alocate din bugetul Primăriei, indiferent dacă localnicii sunt de acord sau nu.

Află ce cred localnicii din Moviliţa despre amenajarea parcului în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite