Panourile electorale din Focşani au rămas curate în prima zi de campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul care a venit astăzi să-şi lipească afişele în locurile aprobate de Primăria Focşani a fost jurnalistul Cristi Irimia, care candidează ca independent la funcţiile de primar, respectiv consilier local.

Faţă de alte localităţi din ţară, unde unii candidaţi au furat startul campaniei electorale, iar alţii au făcut coadă azi noapte după ora 24.00 să-şi lipească afişele, în Focşani nu se cunoaşte că s-a intrat în campania electorală.

Primul care a luat startul confruntării electorale este jurnalistul Cristi Irimia, care vizează funcţia de primar al municipiului Focşani sau, în cel mai rău caz, un post de consilier local.

Acesta îşi lipea singur astăzi, la orele prânzului, afişele pe panourile puse la dispoziţie de Primărie."Irimia ia Primăria!", "Stop experimentelor politice!", "Pune un independent la Primărie şi Consiliul Local-Cristi Irimia, jurnalistul tău!", sunt mesajele cu care jurnalistul speră să-şi atragă alegătorii.

Administraţia locală a amenajat opt locaţii în municipiu unde candidaţii au voie să-şi lipească afişele şi programele electorale, interzicând total alt tip de afişaj în locurile publice din oraş.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite