Panciu îşi promovează oraşul cu manifestarea „Sărbători Pascale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul evenimentului
Afişul evenimentului

Evenimentul va fi organizat de Primăria Panciu, sâmbătă, 14 aprilie, în cadrul proiectului „Tradiţie şi Spiritualitate pănceană" - proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară.

Pe data de 14 aprilie 2012, cu începere de la ora 19:00 la Mănăstirea Brazi va avea loc un concert coral susţinut de Corul „Cantabile", Panciu. La ora 19:30 la Mănăstirea Brazi dar şi la Schitul Sfântul Ioan Botezătorul va începe proiecţia unui film documentar despre Oraşul Panciu şi atracţiile turistice din zonă.

Pe data de 15 aprilie, la ora 1:00 va avea loc la Mănăstirea Brazi şi la Schitul Sfântul Ioan Botezătorul o proiecţie a unui grupaj de fotografii despre atracţiile turistice din Oraşul Panciu.

Turiştii care participă la aceste evenimente pot participa şi la slujba de Înviere. La Mănăstirea Brazi se află singurul paraclis subteran din ţară, dar şi moaştele Sfântului Teodosie, patronul spiritual al oraşului Panciu, iar Schitul Sfântul Ioan Botezătorul este amplasat într-o zonă mirifică a Oraşului Panciu.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 "Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică", Operaţiunea "Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice".

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite