Păncenii, supravegheaţi video non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii oraşului Panciu au luat-o înaintea celor de la Focşani în privinţa implementării sistemului de monitorizare video a spaţiilor publice aglomerate din Focşani şi din această vară vor începe efectiv instalarea echipamentelor de supraveghere.

Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), semnat ieri după-amiază la Panciu de secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Răzvan Murgeanu şi de autorităţile locale.

„În acest Plan de Dezvoltare Urbană sunt incluse mai multe proiecte, care vizează reabilitarea a 9,5 km străzi şi trotuare, monitorizare video pe străzi, reabilitarea pe interior a celor 14 cvartale de bloc din tot oraşul, incluzând aici şi aspectul peisagistic, cu tot ce înseamnă mobilier urban precum şi reabilitarea a două clădiri care vor deveni sediile unor servicii sociale pentru persoanele vârstnice", ne-a declarat Iulian Nica, viceprimarul oraşului Panciu.

Află mai multe amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite