PSD Vrancea sărbătoreşte Ziua Muncii cu mici, bere şi muzică în Crângul Petreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sărbătoarea va avea loc în Crângul Petreşti
Sărbătoarea va avea loc în Crângul Petreşti

Pentru petrecerea tradiţională de 1 Mai, reprezentanţii PSD vor aduce pe scena amenajată din Crâng artişti cunoscuţi din ţară. Primăria Focşani, condusă de reprezentanţii USL, a reparat drumul spre Petreşti.

Şi în acest an PSD Vrancea îşi propune să sărbătorească Ziua Muncii în locaţia tradiţională pentru astfel de manifestări, Crângul Petreşti.

Încă de zilele trecute primarul Decebal Bacinschi a supervizat lucrările de igienizare a crângului, iar utilajele primăriei au peticit cu asfalt strada care duce spre Petreşti.

Cu această ocazie, sute de focşăneni sunt aşteptaţi la picnicul organizat de PSD Vrancea, aceştia fiind asiguraţi că nu vor lipsi micii, berea şi voia bună.

De altfel, „maestrul de ceremonii" Marian Oprişan a pregătit pentru sărbătoarea dedicată celor care muncesc şi un program artistic variat, cu muzică populară şi uşoară.

Astfel, pe lângă Ansamblul Folcloric profesionist „Ţara Vrancei", pe scena amenajată cu această ocazie vor mai urca Laura Lavric, Romania, Celia şi Taraful de la Clejani.

Spectacolul va avea loc pe data de 1 mai, începând cu ora 14.00.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite