PSD Vrancea: „Vara asta nu se poartă albul, ci altul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pesediştii au început campania de demitere a preşedintelui Traian Băsescu
Pesediştii au început campania de demitere a preşedintelui Traian Băsescu

Social democraţii spun că preşedintele suspendat ar trebui sancţionat la referendum de toţi românii care au avut de suferit de pe urma regimului care a condus ţara în ultimii ani.

În lipsa preşedintelui PSD Vrancea, care nu a mai ajuns la conferinţa de presă organizată ieri, mesajul acestuia către populaţia judeţului cu privire la referendumul din data de 29 iulie a fost citit către vicepreşedintele Dragoş Bîrlădeanu.

Acesta a spus că oragnizaţia Vrancea ţinteşte un scor de 70% de participare la vot, urmând să-şi mobilizeze oamenii şi să-i facă să nu uite de măsurile antipopulare luate în timpul mandatului lui Traian Băsescu, respectiv salarii tăiate, pensii impozitate şi scandalurile politice.

„De ce îi este frică lui Traian Băsescu nu va scăpa fiindcă românii vor veni la vot pentru a vota un nou început, o nouă societate unită în jurul unor principii. Iar pentru aceasta, românii vor pune stampila pe DA la referendum fiindcă vara aceasta nu se poartă albul, ci altul!", se arată în mesajul lui Marian Oprişan.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite