PDL salută anunţul lui Nini Săpunaru că trece în opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Trăşculescu le cere liberalilor să facă cu PDL o dreaptă puternică
Alin Trăşculescu le cere liberalilor să facă cu PDL o dreaptă puternică

Democrat liberalii spun că liberalii ar fi trebuit să înţeleagă mai demult că orice alianţă cu PSD nu poate aduce nici un beneficiu pentru populaţia judeţului.

Ironici, democrat liberalii vrânceni spun că Nini Săpunaru a întreprins o acţiune falimentară când s-a asociat cu PSD.

Liberalii vrânceni, „lucraţi" de două ori în Consiliul Judeţean

Scandal în USL: Liberalul Nini Săpunaru cere ruperea protocolului cu PSD şi PC în Vrancea

"Sunt convins că oricine are ochi sa vada, vede ca in Vrancea USL inseamna doar vointa lui Marian Oprisan. Daca mai au o urma de demnitate, membrii PNL ar trebui sa stranga randurile in jurul valorilor dreptei si sa ofere, impreuna cu PDL, o alternativa politico-ideologica viabila la administratia judeteana de stanga care a condus judetul in ultimii 20 de ani", a declarat deputatul Alin Trăşculescu, presedintele PDL Vrancea.

Conducerea PDL Vrancea spune ca respinge categoric orice speculatii privind o "alianta" a democrat-liberalilor cu PSD in Consiliul Judetean.

"Nu stiam ca Nini Sapunaru se bazeaza pe voturile noastre in Consiliul Judetean. Singura varianta in care am fi putut sa facem vreo negociere, transparenta si la vedere, ar fi fost daca am fi avut candidat propriu la functia de vicepresedinte. In ceea ce priveste PNL Vrancea, ramanem deschisi oricaror discutii, dupa cum suntem deschisi si la refacerea unei majoritati politice de dreapta in Consiliul Local al municipiului Focsani", a mai spus Alin Trăşculescu.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite