PDL, UNPR, PNŢCD, PER şi PNG s-au unit în „Alianţa pentru Vrancea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci preşedinţi ai Alianţei pentru Vrancea
Cei cinci preşedinţi ai Alianţei pentru Vrancea

Alianţa electorală care s-a creat ieri are ca simbol copacul şi îşi propune să câştige un scor cât mai mare la alegerile locale din 10 iunie.

Lansarea noii alianţe electorale s-a făcut în prezenţa celor cinci preşedinţi de filiale, respectiv Alin Trăsculescu-PDL, Lilian Ilie-PNŢCD, Nicu Tănase-UNPR, Gheorghiţă Berbec-PER şi Marin Stoica-PNG.

„Noi, Alianţa pentru Vrancea, dorim o dezvoltare durabilă a localităţilor din judeţ. Nu este posibil ca după 20 de ani, Vrancea, judeţul cu cel mai mare potenţial de resurse din regiune, să ajungă cel mai puţin dezvoltat economic", a vorbit despre obiectivele alianţei Alin Trăşculescu, preşedintele PDL Vrancea.


Din cadrul Alianţei pentru Vrancea fac parte şi doi dintre foştii lideri ai PNL Focşani, colonelul Radu Ignat şi Costel Porumboiu.

La întâlnirea de ieri au fost reconfirmaţi drept candidaţi pentru un nou mandat actualii edili ai PDL din Ţifeşti, Cîmpineanca, Valea Sării, Cîmpuri, Soveja, Poiana Cristei, Dumbrăveni, Suraia, mai puţin cel de la Păuneşti, în această comună urmând să candideze viceprimarul Gheorghiţă Popa.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite