Orăşelul Copiilor din Focşani, mai trist ca niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun este principalul punct de atracţie
Moş Crăciun este principalul punct de atracţie

Inaugurarea spaţiului care ar fi trebuit să devină colţul de rai al copiilor în vacanţă de iarnă a fost salvată de grupurile de colindători, care au oferit un spectacol pentru publicul venit în număr mare la deschidere.

Copii din Focşani şi-ar fi dorit în mod sigur ca Orăşelul Copiilor să arate altfel, dar autorităţile locale le-au stricat această plăcere.

Lipsa unui arhitect în aparatul de specialitate al Primărie se simte din plin. „Varianta 2011-2012" a Orăşelului Copiilor este lipsită de strălucire.

Primarul copiilor a aprins luminile de sărbătoare dintr-un buton

CLICK aici pentru imagini


În afara ansamblului de figurine care aduce în prim plan scena naşterii lui Iisus Hristos în iesle, care dă cât de cât o notă festivă, restul obiectelor nu amintesc decât sporadic de poveştile copilăriei şi par să nu trezească emoţie celor care vizitează parcul.

"Aici e Orăşelul Copiilor? Nu mi-am dat seama. Nicio lumină, câteva figurine, sărăcie cumplită. Sunt complet dezamăgit, iar copilul meu ce să mai spun", ne-a declarat Violeta Marcu, o focşăneancă venită împreună cu fiica sa să vadă „minunăţia".

Autorităţile au asistat la spectacolul colindătorilor

CLICK aici pentru imagini

În mod curios, primarul Decebal Bacinschi a ţinut să-l felicite pe mai tânărul său coleg, viceprimarul Bogdan Matişan, pentru modul cum s-a ocupat de amenajarea spaţiului din Grădina Publică.

Sperăm că manifestarea primarului a fost una cu semnificaţie ironică şi că de fapt nu i-a plăcut ce a văzut, cum ne le-a plăcut nici celor care au vizitat până acum „orăşelul trist al copiilor".

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite