Oprişan susţine că nu a fost citat de DNA în cazul senatorului arestat Cătălin Voicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Vrancea susţine că va merge în faţa instanţei când va fi citat.
Preşedintele CJ Vrancea susţine că va merge în faţa instanţei când va fi citat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan susţine că nu a primit nici o citaţie de la Departamentul Naţional Anticorupţie în cazul Voicu.

Oprişan a declarat reporterilor noştri că nu a primit nici o citaţie în aczul Voicu până acum dar că se va prezenta în faţa fiecarărei instanţe dacă va fi nevoie. "Nu am primit nici o citaţie de la DNA în cazul senatorului Voicu dar dacă voi primi voi merge în faţa instanţei de câte ori este nevoie. Sunt multe intoxicări în presa centrală. Am mai spus că nu am avut nici o discuţie cu Voicu dar se va lămuri totul", a declarat acesta.

Amintim că în urmă cu două zile, presa centrală semnala că procurorii DNA intenţionează să îi citeze ca martori în dosarul senatorului arestat pentru trafic de influenţă, Cătălin Voicu pe preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, vicepreşedinta PSD Dolj, Maria Schutz, pe soţia senatorului PSD, Miron Mitrea dar şi pe preşedintele Senatului Mircea geoană.


În cazul Oprişan, procurorii DNA au decis să emită citaţii în urma publicării unei stenograme ce reda discuţii dintre senatorul Cătălin şi fratele primarului Constanţei, Alexandru Mazăre şi în care Voicu susţinea că ar fi intervenit pe lângă magistraţi să rezolve dosarul în care preşedintele CJ este judecat pentru un prejudiciu de două milioane de euro adus statului.

Dosarul lui Marian Oprişan se află acum la Judecătoria Focşani. Oprişan este judecat pentru fals, uz de fals, utilizare de credite în alte scopuri decât cele pentru care au fost încredinţate şi abuz în serviciu pentru că ar fi plătit lucrări de reparaţii pe 43 de drumuri comunale înainte de alegerile din 2004 acestea nefiind executate.

Preşedintelui CJ Vrancea i se mai impută şi achiziţionarea complexului turistic "Căprioara" din crângul Petreşti, situat la marginea municipiului Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite