Oprişan spune că PDL Vrancea le mai ia liberalilor doi primari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan spune că PDL i-a momit cu bani pe edili
Marian Oprişan spune că PDL i-a momit cu bani pe edili

Acesta nu a dat nume, dar a făcut afirmaţia în cadrul emisiunii „La ordinea zilei", de la Antena 3. Până acum, în barca democrat liberalilor au sărit trei primari USL, dintre care doi PSD şi unul PNL.

Invitat în cadrul emisiunii „La ordinea zilei", preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan a spus că primarii care au trădat USL-ul în Vrancea au făcut-o pentru banii primiţi de la Guvern.

Acesta a avansat cinci primari care au fost atraşi cu bani de PDL, respectiv doi de la PSD şi trei de la PNL.

PDL a racolat în Vrancea trei primari de la USL

„Marian Oprişan:Deci în comuna Reghiu, primarul fiind al PNL, după această alocare şi-a completat dosarul de candidatură pentru Partidul Democrat Liberal. Primarul PSD de la comuna Răcoasa, nici nu-i spun numele, a primit 5 miliarde de lei, şi-a luat frumos băgăjelul şi a completat dosarul de candidatură pentru Partidul Democrat Liberal. Şi exemplele continuă.
Dana Grecu: Adică spuneţi dumneavoastră că au avut succes negocierile astea, deci Ungureanu n-a făcut asta aşa, pur şi simplu.
Marian Oprişan: Nu cât s-au aşteptat, deci nu cât s-au aşteptat, pentru că vă dau un singur exemplu: în judeţul Vrancea, 47 de primari din 73 sunt primari ai PSD. De la Partidul Social Democrat n-au reuşit să convingă decât doi primari cu aceste negocieri, dar au reuşit. Au mai convins trei de la Partidul Naţional Liberal"
, a spus în cadrul emisiunii Marian Oprişan.

Până acum se ştie că edilii comunelor Răcoasa - Gigel Dragomir (PSD), Rugineşti-Adrian Alexe (PSD) şi Mera-Răduţă Macovei (PNL) au fost prezenţi de Alianţa pentru Vrancea, alături de ceilalţi opt primari în funcţie al PDL, drept viitorii candidaţi la alegerile din iunie.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite