Oprişan i-a dat ordin lui Bacinschi să dea drumul la circulaţia rutieră în Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Focşaniului s-a executat în doi timpi şi trei mişcări şi de ieri după-amiază şoferii pot din nou circula, după mai bine de jumătate de an, pe bulevardul proaspăt reabilitat.

Deşi în urmă cu câteva zile primarul Decebal Bacinschi ne declara că circulaţia rutieră pe Bulevardul Unirii va fi redeschisă pe 1 decembrie, cu restricţii în zilele de sâmbătă şi duminică, vocea preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea se pare că a fost mai puternică.

Acesta i-a cerut imperativ primarului Bacinschi să dea drumul mai repede la circulaţie, chiar într-o zi de sâmbătă, când potrivit edililor, bulevardul din Piaţa Unirii era folosit drept loc de promenadă pentru focşăneni.

În consecinţă, de ieri circulaţia rutieră a fost reluată, noutatea pentru şoferi fiind faptul că vor trebui să traverseze o zonă placată cu piatră cubică, aşa cum a rezultat din proiectul de modernizare a Pieţei Unirii.

Cât despre închiderea bulevardului în zilele de sâmbătă şi duminică, se pare că acest lucru se va întâmpla, tot din dispoziţia lui Marian Oprişan, abia din primăvară.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite