Omul de afaceri Vasile Bordea, trimis în judecată de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele de la Aurora au cam fost scăpat de la controale
Produsele de la Aurora au cam fost scăpat de la controale

Administratorul SC Aurora SRL Odobeşti, jud. Vrancea este învinuit de instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Cazul său face parte dintr-un dosar mare de corupţie, în care sunt implicaţi şefii Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi, dar şi mai mulţi administratori de firme.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în perioada februarie - aprilie 2011, Viorel Gheorghiţă, directorul DSVSA Galaţi, uzând de prerogativele funcţiei sale, a asigurat protecţia ilicită a unor agenţi economici cu activitate în domeniul producţiei şi comercializării produselor alimentare.

În data de 14 aprilie 2011, acesta a solicitat unor subordonaţi să oprească controlul efectuat la SC AURORA COM SRL, firma lui Vasile Bordea şi să nu consemneze în procesul verbal de control faptul că într-o rulotă se comercializa carne proaspătă şi produse din carne neambalate.

„În această modalitate, SC AURORA COM SRL nu a mai fost sancţionată contravenţional cu amendă cuprinsă între 40.000 şi 50.000 lei", se precizează în rechizitoriul DNA.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Bacău.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite