O poliţistă a plonjat cu maşina de pe pod, de la şase metri, în râul Râmnicu Sărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce se afla la volanul maşinii de serviciu, ajutorul şefului de post din comuna Chiojdeni, Valeria Popescu a derapat şi a intrat în parapetul podului de pe râul Râmnicu Sărat, pe care l-a şi rupt, căzând de la o înălţime de 6 metri.

În urma primelor cercetări, s-a constat că tânăra, în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Poliţita a declarat că ar fi încercat să evite un câine şi a derapat, din cauza carosabilului umed. Maşina a căzut de la o înălţime de aproximativ 6,5 metri în albia râului iar oamenii spun că poliţista a avut mare noroc că a scăpat doar cu câteva leziuni. Valeria Popescu a fost angajată la postul de poliţie de la Chiojdeni în urmă cu câteva luni şi până azi ţinea şi locul şefului de post care se afla în concediu.

image

Poliţista a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a fost sususă unui set de investigaţii amănunţite, în urma cărora medicii au diagnosticat-o cu traumatism craniocerebral acut şi de coloană cervicală şi traumatism umăr drept. Maşina de serviciu a poliţistei este avariată în proporţie de 50 % iar dacă va fi găsită vinovată, aceasta va plăti reparaţia.

image

Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul colegei lor. "Ajutorul de şef de post de la Chiojdeni a suferit un accident de maşină. A derapat şi a căzut de pe pod. Încă investigăm cazul", ne-a declarat purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, inspector Bogdan Toader.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite