O nouă donaţie de carte din America pentru Centrul de Limbi Străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Donatorul celor  1040 de cărţi pentru copii este Asociaţia non profit LEARN (LEARN ENGLISH FOR ROMANIAN NATIVES) din Carmichael, California.

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea a primit în luna martie o nouă donaţie consistentă de carte în limba engleză care va întregi fondul pentru copii deja existent.

Donatorul este familia Ionescu, stabilită în SUA, care a înfiinţat o Asociaţie non profit LEARN (LEARN ENGLISH FOR ROMANIAN NATIVES) în Carmichael, California, SUA, pentru a colecta şi trimite în România cărţi în limba engleză, pentru copii. Misiunea este de a ajuta vorbitorii de limba română din ţară şi din SUA să înveţe limba engleză.

1040 de cărţi pentru copii, plus o colecţie de referiţă, Knowledge of the world, au fost adunate de la şcolile din jur. C

ărţile sunt în majoritate de literatură, se adresează elevilor şi liceenilor de nivel începător şi avansat în limba engleză.

"Este o donaţie care aduce multe cărţi frumoase şi cu teme de interes pentru copii. Tot ceea ce doreşte Asociaţia donatoare, care a asigurat toate costurile aferente, este să ştie că aceste cărţi vor ajunge la copii dornici de lectură. Intermedierea şi recomandarea către Asociaţia americană a venit din partea unui cititor, căruia îi mulţumim pentru faptul că suntem beneficiarii acestei generoase donaţii", a declarat Anamaria Cătănoiu, coordonatorul Centrului de Limbi Străine

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite