O fetiţă de un an şi opt luni a murit azi - noapte după ce a fost scăpată de mătuşa ei pe geam de la etajul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Elisabeth Blum, o fetiţă de un an şi opt luni de naţionalitate germană dar care locuia în Focşani cu bunicii ei a murit azi - noapte la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucureşti după ce mătuşa ei în vârstă de 56 de ani a scăpat-o din braţe pe geam de la etajul doi.

Fetiţa era în grija bunicilor însă a fost luată ieri de mătuşa ei la domiciliul acesteia. Părinţii micuţei sunt domiciliaţi în Constanţa însă sunt plecaţi la muncă în Germania. Din primele informaţii reiese că fetiţa a căzut mai întâi pe o prelată de la geamu de la bucătărie ce i-a estompat căderea şi a ajuns apoi pe asfalt. Lovitura i-a cauzat o hemoragie internă puternică.

Citiți și:

Moarte stupidă: Un brăilean a decedat după ce a fost înţepat de albine

Au amenințat-o cu un cuțit și au lovit-o pentru că nu a vurt să facă sex cu ei

La faţa locului, medicii au găsit o singură pată de sânge însă hemoragia internă i-a fost fatală micuţei. Nicole a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani la 16.40 cu taxiul de către mătuşa ei, Linica Iordache. Femeia nu a mai aşteptat ambulanţa. Pentru că starea de sănăptate a fetiţei s-a agravat, medicii au decis să o transporte la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucureşti unde a decedat în jurul orei 22.30.

Vecinii au rămas şoacţi după ce au văzut fetiţa căzută pe asfalt. "Am auzit o bubuitură puternică pe prelata de la bucătărie şi am zis prima dată că aruncă vreun vecin ceva de la balcon dar am ieşit la geam că mi s-a părut zgomotul prea tare. Când am ieşit am văzut fetiţa culcată pe ciment. Era pe o parte aşa ca şi cum dormea. Mătuşa ei a luat-o, a ţinut-o în braţe un pic, a dus-o sus în apartament iar la etajul doi şi apoi a plecat cu un taxi la spital. Ambulanţa a venit cam în zece minute. Era doar o pată mică de sânge pe jos dar fetiţa era schimbată la faţă. Se umflase", ne-a spus Neagu Serea, vecinul de la parterul blocului.

"Ele sunt trei surori. vecina mai avea la ea atunci şi pe sora celei mici, de vreo tre ani aşa. De regulă stau la bunici. Vecina le-a luat ieri să o mai ajute pe mama ei. Mama fetiţelor este căsătorită cu un neamţ şi e plecată la muncă în Germania. Nici nu ştiu dacă poate să vină că aer contract pe perioadă lungă acolo. Ei domiciliul de fapt în Constanţa, părinţii fetiţelor. Vecina este plecată la spital la aia mică. Era înnebunită săraca", ne-a spus şi Ioana Arghir, o altă vecină din bloc.

Mătuşa fetiţei este cercetată de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, subinspector Cătălina Olteanu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite