O elevă de la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” din Focşani a folosit spray-ul lacrimogen pe holul şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma acestui incident, două eleve au acuzat probleme respiratorii şi au fost transportate la spital unde au primit asistenţă medicală. Conducerea unităţii de învăţământ spune că evenimentul s-a produs în mod accidental

La Colegiul Naţional "Al.I.Cuza" din Focşani s-a înregistrat astăzi un incident cauzat de pulverizarea unui spray cu efect lacrimogen.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă, chemaţi la faţa locului, au constatat că în corpul principal al Colegiului, pe hol şi în sălile de la parter, se simţea un aer irritant, fapt pentru care au dispus evacuarea persoanelor aflate la acest nivel.

" S-a stabilit ca substanţa iritantă provenea de la un spray cu efect lacrimogen, care a fost acţionat pe hol, în mod accidental, de catre o elevă . Două persoane au acuzat probleme respiratorii şi au fost transportate la spital, unde li s-a acordat asistenţă medicală de specialitate şi acum se simt bine. Conducerea Colegiului "Al. I. Cuza" Focsani va analiza situatia creată, pentru a se lua masuri, in vederea prevenirii unor astfel de incidente pe viitor", a precizat profesorul Gabriela Obodariu, de la Colegiul Naţional "Al. I Cuza" Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite