O asistentă din Focșani a fost înjunghiată în această seară în cabinetul în care lucra / (UPDATE) Asistenta înjunghiată a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au luat amprente de la locul faptei
Anchetatorii au luat amprente de la locul faptei

Asistenta pe nume Silvia Chirilă a fost înjunghiată în spate de un necunoscut în această seară în jurul orei 18.00 în timp ce se afla în cabinetul de radiologie al doctorului Dan Taban din zona Piața Moldovei, la care aceasta lucrează. Femeia se află în operație la Spitalul Județean "Sf. Pantelimon" din Focșani însă medicii spun că a pierdut mult sânge.

UPDATE Asistenta înjunghiată în această seară în cabinetul  de radiologie al medicului Dan Taban a decedat în urmă cu câteva minute, după ce a ieșit din operație.

Procurorii și polițiștii au preluat cazul. Primele informații arată că bărbatul care a înjunghiat-o pe asistentă este înalt, astenic, cu părul deschis la culoare şi cu un cercel în ureche sau într-una dintre sprâncene. Autorul ar fi intrat în cursul zilei în cabinet și a întrebat-o pe asistentă care este prețul unei radiografii apoi a așteptat-o pe aceasta să termine programul, a intrat în cabinet și a înjunghiat-o în spate. Silvia Chirilă are 65 de ani și este pensionară. Lucrează ca asistentă la cabinetul de radiologie al medicului stomatolog Dan Taban. Polițiștii iau în calcul și varianta ca atacatorul să fi fost o persoană cu afecțiuni psihice.

Vom reveni cu amănunte.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite