Update: Numele viitorului prefect încă se nogociază, iar subprefectul Eliza Botezatu rămâne pe poziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Mircea a fost eliberat din fucţia de prefect în această după-amiază.

Update: Potrivit unor surse bine informate, liderii USL Vrancea nu au ajuns la o înţelegere asupra numelui viitorul prefect de Vrancea, astfel că lucrurile sunt blocate deocamdată. Din această cauză, pentra asigurarea continuităţii la Instituţia Prefectului a fost păstrată în funcţia de subprefect Eliza Botezatu.

Vom  reveni.

În şedinţa de Guvern de astăzi, noul premier Victor Ponta ar putea lua decizia schimbării prefecţilor şi subprefecţilor din funcţie.

La Vrancea, liberalii au anunţat deja că potrivit protocolului postul de prefect le revine lor, iar surse din rândul acestei formaţiuni spun că viitorul prefect ar putea fi Eugen Ciorici, director adjunct al Direcţiei de Finanţe Vrancea.

Acesta a fost vicepreşedinte al ANAF în perioada guvernării Tăriceanu. Eugen Ciorici nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma informaţia obţinută pe surse.

Soţia acestuia candidează pentru funcţia de consilier judeţean pe listele USL la Vrancea.

Pentru funcţia de subprefect de Vrancea, nominalizare pe care o va face PSD, se vehiculează numele lui Iulian Matache, director în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, fost secretar de stat în ministerul Dezvoltării în primul guvern Boc PDL-PSD.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite