Nemulţumiri / 1.250 de contestaţii la Bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nesatisfăcuţi de rezultatele la examenul de Bacalaureat, mii de elevi vrânceni au luat cu asalt centrele de examinare pentru a contesta notele.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, au fost înregistrate nu mai puţin de 1.250 de contestaţii, dintre care 420 doar la Limba şi Literatura Română.

Antonia Şandru (18 ani) speră ca în urma reevaluării lucrărilor la geografie şi istorie să obţină măcar nota 8.
„Nu-mi vine să cred că la istorie am luat doar 7,60, în condiţiile în care am fost olimpică. Sper ca în urma contestaţiei să mai primesc măcar un punct, deoarece sunt sigură că am făcut mai mult", mărturiseşte tânăra.

Şi Alexandru Budeanu (52 de ani), deşi a făcut liceul la fără frecvenţă în cadrul Colegiului Tehnic „Gh. Asachi", se aştepta să obţină o notă mai mare la biologie. „Am scris la toate subiectele, o singură problemă nu am reuşit să rezolv. Mă aşteptam să iau un 7, nicidecum 5,10. Chiar dacă sunt mai în vârstă, m-am pregătit destul de bine", spune bărbatul.

Află amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite