Narcis Răducan şi-a botezat cel de al treilea băiat, Filip, la o biserică din comuna Slobozia Ciorăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan (stânga) alături de copiii lui şi de naşii bebeluşului, familia Băjenaru.
Narcis Răducan (stânga) alături de copiii lui şi de naşii bebeluşului, familia Băjenaru.

Narcis Răducan are trei băieţi. David, Iustin şi mezinul Filp, cel care a fost încreştinat ieri de preotul Ştefan Argatu cunoscut ca un părinte cu har mare de la Dumnezeu, de o mare sensibilitate şi dăruire. Narcis Răducan şi-a botezat băiatul în prezenţa unui număr restrâns de prieteni.

Fără prea mult fast, Narcis Răducan a avut emoţii foarte mari, dar nu legate pentru un meci de fotbal, ci datorită unui eveniment deosebit în familie: botezul celui de al treilea băiat al său, Filip.

Creştinarea micuţului a avut loc la o biserică aflată la 10 kilometri de Focşani, în comuna Slobozia Ciorăşti. Din cauza programului foarte încărcat pe care îl are echipa Steaua, niciun reprezentat al clubului din Ghencea nu a fost fost prezent la acest eveniment.


Naşii, Ovidiu şi Monica Băjenaru sunt buni prieteni cu Narcis Răducan încă de pe vremea când actualul director sportiv al Stelei era jucător la echipa din Ghencea. Monica Băjenau este sora fostului arbitru, Marius Martiş, acesta lipsind de la sfântul botez fiind plecat din localitate.


Vizibil emoţionat, Narcis Răducan recunoaşte că venirea pe lume a lui Filip este o mare bucurie pentru întreaga familie.

Micuţul Filip la botez


„Am trei băieţi, născuţi o dată la cinci ani. David are zece ani, Iustin are cinci ani, iar Filip abia a văzut lumina zilei. Sunt fericit că sunt sănătoşi şi nu mă gândesc în niciun fel dacă vreunul dintrei ei va face fotbal de înaltă performanţă. Nu vreau să-i oblig să facă ceva anume. Îi voi încuraja şi suţine în acelaşi timp în toate demersurile lor. Sunt momente unice în sfântul botez. Sunt fericit pentru că am o familie frumoasă", spune Narcis Răducan.

„Răducan vrea titlul cu Steaua"

Narcis Răducan, în vârstă de 36 de ani, a jucat la Steaua în sezoanele 1995 -1996 şi 1997 -1998, iar acum spune că este mândru de funcţia pe care o are la clubul din Ghencea.


„Pentru cineva care a jucat la clubul Steaua este o onoare să revină aici. Echipa este pe un drum bun şi sper să ne bucurăm la finele campionatului şi să luptăm pentru un nou titlu de campioni. Am avut norocul să fac parte din generaţia care a făcut mare performanţă în Ghencea, câştigând trei titluri consecutive şi participând de trei ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Suntem în sferturile Cupei României şi ne aflăm în grafic pentru campionat", recunaşte Răducan.

Directorul sportiv al Stelei vine destul de des acasă, la Focşani unde are şi un apartament. "Vin cu mare plăcere la Focşani. Acolo m-am format a jucător şi nu uit de unde am plecat. N-am cum să uit locul unde am crescut", a declarat oficialul Stelei.

Narcis Răducan şi soţia sa, Oana la ieşirea din biserică (foto).

Narcis Răducan alături de soţia sa, Oana la ieşire din biserică.

Narcis Răducan evoluat în cariera de jucător la cluburile FCM Bacău, Steaua Bucureşti, FC National, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, dar şi în Cipru, la gruparea AEL Limassol. A ocupat, până în luna august a acestui an, funcţia de director sportiv la vicecampioana României, Unirea Urziceni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite