Muzica house va răsuna în Extrem Summer întreg weekendul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, atmosfera va fi întreţinută de Adrian Eftimie şi dj Optick. Mâine seară, invitat special în Extrem Summer este Morris, un dj în drum spre celebritate, pasionat de actorie.

Muzica house va răsuna în Extrem Summer întreg weekendul, spre bucuria iubitorilor acestui gen care vor putea dansa pe melodii consacrate, mixate de către cei mai buni dj ai momentului.


În această seară, care se anunţă a fi magnifică, la platane vor fi Adrian Eftimie şi dj Optick, veterani ai acestui stil muzical care de fiecare dată reuşesc să ridice publicul în picioare.

Adrian Eftimie a început să cocheteze cu muzica în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când s-a alăturat echipei de la radio „Uniplus", pentru ca în 2004 să devină rezident într-un club din Bucureşti, toate mixurile sale bucurându-se de succes.


În prezent, Eftimie este cel mai solicitat dj din România, petrecându-şi ore bune în studio şi lansând producţii precum „City Lights" sau „Black Sea Cost", care fac furori atât în ţară, cât şi peste hotare.

Mâine, Morris

Mâine seară, muzica din Extrem Summer va fi mixată de Morris, alias Marius Iancu, dj cu experienţă la pupitru, pasionat de actorie. Artistul va mixa melodii consacrate precum „Angel Eyes", „Lost" , „Havana Lover" „Till the morning night" sau „Desire". Intrarea la ambele evenimente costă zece lei până la orele 24.00, iar după miezul nopţii preţul biletului este de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite