Muşcătura de câine te îmbogăţeşte cu 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care îşi fac o asigurare specială, pot trece mai uşor peste trauma unei agresiuni canine sau peste supărarea provocată de furtul ghiozdanului celui mic. Focşănenii se mai pot asigura pentru situaţiile în care fac indigestie după ce soţia unui prieten a gătit prost sau dacă sunt chemaţi la serviciu din perioada concediului.

Ionuţ Constantinescu, directorul unei societăţi de asigurări, a propus pe piaţa asigurărilor câteva elemente noi.


"La asigurarea unei locuinţe, focşănenii primesc şi câteva bonusuri din partea firmei. Dacă eşti muşcat de un câine de companie în locuinţa respectivă eşti despăgubit în funcţie de aigurarea pe care o ai. Trebuie reţinut faptul că nu se ia în calcul un atac al unui câine de luptă sau a unui maidanez"
, subliniază Constantinescu.


Mutilarea costă scump


Interesant este faptul că despăgubirea pentru o persoană atacată de un câine poate ajunge şi la peste 20.000 de euro pentru invaliditate permanentă. În caz de deces, familia persoanei respective poate încasa 10.000 de euro.
Lista bonusurilor pe care le dau asiguratorii în această perioadă nu se opreşte doar la muşcăturile animalelor de comapanie.


Dacă şeful direct te cheamă mai repede la muncă atunci când eşti în concediu, poţi câştiga câteva mii de euro. În acest caz, ajungi chiar să te rogi să se întâmple asta. Interesantă este şi asigurarea care îţi dă bani pentru indigestie. Dacă soţia prietenului tău nu găteşte foarte bine şi nu ţi-a priit mâncarea, poţi să iei de la firmele de asigurări cel puţin 1.000 de euro.

"O să-i spun şefului să mă cheme din concediu"


Focşăneanul Ionel Vasile a rămas surprins de aceste noi asigurări şi face haz de necaz."Pe praful acesta ajungi să te rogi ca să te muşte un câine sau să-ţi dea prietenul o mâncare alterată şi să faci indigestie, asta pentru că vei primi nişte bani frumoşi de la asiguratori.


Când o să plec în concediu o să-mi rog şeful să mă cheme mai repede la muncă pentru a-mi lua despăgubirea. Sunt interesante şi sper să se ţină şi de cuvânt. Să nu-ţi caute nod în papură şi să dea banii repede"
, ne-a spus bărbatul.


Focşănenii pot să-şi asigure până şi ghiozdanul copilului. Dacă odrasla se întoarce de a şcoală cu mâinile în buzunare, firma de asigurare care are inclus un astfel de bonus plăteşte depăgubiri de până la 1.500 de euro.

Dacă nu te afli în stare de ebrietare şi, totuşi, aluneci pe podea în locuinţa asiguratului şi te alegi cu o gleznă umflată sau poate mai său, poţi câştiga din asigurare o sumă de până la 1.500 de euro.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite