Mona Musca a deschis la Focşani Centrul de Consiliere Profesională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mona Musca este acum specialist în relaţii publice
Mona Musca este acum specialist în relaţii publice

Fostul politician a devenit între timp specialist în relaţii publice în cadrul Centrului de Analiză şi Dezvoltare Instituţională "Eleutheria". Activitatea Centrului este parte a proiectului "Competențe europene pentru mediul rural", proiect cofinanţat din Fondul Social European.

La Focşani s-a lansat astăzi Centrul Local de Consiliere Profesională, prin care persoane din mediul rural vor beneficia de consiliere profesională şi sprijin în căutarea unui loc de muncă.

"Vrem să-i ajutăm pe oameni să urmeze un curs profesional, să obţină mai uşor o slujbă, să le meargă mai bine în viaţă", a precizat în deschiderea lucrărilor Mona Musca, specialist în relaţii publice şi moderatorul întâlnirii de astăzi.

image

"Acest proiect vine în sprijinul persoanelor din mediul rural, oferindu-le posibilitatea de a alege cel mai bun drum pentru dezvoltarea lor profesională", a precizat şi Aura Matei -managerul proiectului.

În cadrul proiectului sunt organizate cursuri de perfecționare în meseriile de lucrător comercial, agent vânzări, secretariat, activități asistate de calculator, management și antreprenoriat.

image

Centrul de consiliere profesională Focșani va funcționa la adresa Str. Ștefan cel Mare, nr. 29,

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite