Modalităţi de distracţie pentru focşăneni: concert live, petreceri tematice şi înot la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Alternosfera va cânta live în TMC.
Trupa Alternosfera va cânta live în TMC.

Ofertele de distracţie şi relaxare sunt pe alese şi în acest sfârşit de săptămână. În Pulse Studio, atmosfera va fi întreţinută de dj Almud, în Times Music Club, clienţii vor avea parte de un concert susţinut de trupa Alternosfera, iar piscina AquaLand organizează cursuri de înot.

Fie că vor să petreacă în club, fie că vor să se relaxeze la piscină, surprizele se vor ţine lanţ pentru tinerii focşăneni.

Deseară, în Times Music Club va avea loc un concert live susţinut de formaţia Alternosfera din Chişinău. Alternosfera practică un rock alternativ melodic, iar versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, având însă şi conotaţii sociale sau politice.

Iubitorii muzicii electronice sunt aşteptaţi mâine seară, de la orele 22.00, în Pulse Studio unde atmosfera va fi întreţinută de dj Almud. Realizator al emisiunii Kiss FM Club Mix, Almud a început să mixeze în urmă cu şapte ani şi împreuna cu dj Konstantin a animat petreceri din întreaga ţară.

Tânărul dj s-a impus pe piaţa românească şi ca producător muzical, de-a lungul timpului colaborând cu formaţii, precum Akcent, Impact sau Crush şi Alexandra Ungureanu. Mâine seară, îi va încânta pe focşăneni cu cel mai recent single, „We rollin".

În schimb, tinerii care vor să se bucure de razele soarelui şi să se bronzeze sunt aşteptaţi la piscina Aqualand, dotată cu 800 de şezlonguri, trei baruri în aer liber, dintre care unul în apă, dar şi cu o pizzerie. Clienţii, în special copiii, au posibilitatea de a face cursuri de înot. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite