Mobilizare pentru curăţenie generală în oraşul Adjud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1500 de adjudeni sunt aşteptaţi să se alăture la o acţiune de curăţenie generală şi plantare de arbori şi flori în oraşul de pe Trotuş, acţiune care începe luni şi va dura o săptămână.

Primãria Municipiului Adjud, în parteneriat cu Biroul de Consiliere pentru Cetãţeni Focşani - Punctul de lucru Adjud, va desfăşura o serie de acţiuni de curăţenie, igienizare şi salubrizarea zonelor publice, a gospodăriilor locuitorilor, curţilor si grãdinilor.

Astfel, perioada 11 - 16 aprilie 2011 a fost declarată "Sãptãmâna curaţeniei Municipiului Adjud", când vor fi organizate acţiuni care sa conducă la asigurarea unei comunitãţi bine gospodãrite şi civilizate.

Peste 1500 de locuitori ai municpiului, tineri şi vârstnici deopotrivă, sunt aşteptaţi să participe la această amplă acţiune unde vor fi plantaţi pomi, reamenajate spaţii verzi, iar parcurile vor fi curaţate.

"Totodată, adjudenii sunt invitaţi ca în această perioadă să cureţe şi să amenjeze spaţiile verzi din proprietate , fără a neglija şi spaţiile din faţa locuinţei. Cu toţii preferãm un oraş curat, aerisit, cu multe spaţii verzi şi zgomot redus", a precizat Constantin Armencea, primarul municipiului Adjud.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite