Moarte şi viaţă în nămeţii din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alte persoane au fost aduse la spital cu elicopterul
Alte persoane au fost aduse la spital cu elicopterul

Un bărbat din Hînguleşti s-a stins în această dimineaţă în timp ce aştepta elicopterul trimis de la Iaşi, iar un copil s-a născut la Dumitreşti înainte ca acelaşi elicopter să ajungă să preia o gravidă.

Elicopterul Ministerului Administraţiei şi Internelor a stat şi astăzi la dispoziţia autorităţilor din Vrancea, care se confruntă cu urgenţe medicale din tot judeţul, după ce drumurile sunt în continuare blocate.

Din păcate, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Hînguleşti-Gologanu a murit acasă, din cauza unei insuficienţe respiratorii. Când medicii de pe elicopter au ajuns la bărbat, acesta se afla deja în stop cardio-respirator, astfel că nu s-a mai putut face nimic.

În acelaşi timp, la Dumitreşti, o gravidă care aştepta să fie preluată de elicopterul MAI a născut asistată de cadrele sanitare de la spitalul din comună, unde nu există sală de naşteri, fiind preluată apoi la Focşani, împreună cu un alt copil de 7 ani, cu febră. Şi mama, şi noul născut sunt bine.

Elicopterul s-a aflat în misiune şi la Sihlea, de unde au fost aduse la Spitalul din Focşani două persoane, dar şi la Tîrîtu, de unde s-a solicitat ajutor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite