Miri Expo te ajută să îţi faci nunta de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrâncenii sunt aşteptaţi la târgul de nunţi din Promenada Mall până duminică la orele 16.00. Astăzi şi mâine, expoziţia este deschisă până la 20.00. Organizatorii au pregătit şi o paradă a rochiilor de mireasă.

Târgul de nunţi Miri Expo, deschis astăzi în Promenada Mall, îi întâmpină pe vrânceni cu o sumedenie de oferte atractive. Cei 23 de expozanţi le prezintă vizitatorilor diferite modele de rochii de mireasă, costume, aranjamente florale, invitaţii şi verighete.

Cât despre tendinţe, în aces an se poartă rochiile clasice, simple, fără prea multe accesorii, în comparaţie cu anul trecut când la modă erau rochiile tip prinţesă.

Mirii sunt sfătuiţi să îmbrace un frac sau un costum de culoare închisă, de preferabil negru, iar mesele invitaţilor să fie decorate cu flori, în combinaţie cu fructe.

Un alt element de noutate îl constituie fluturii vii, de diferite culori, care au luat locul porumbeilor, iar baloanele de săpun sunt în vogă la dansul mirilor.

La Miri Expo, viitorii miri au oportunitatea de a-şi alege fotografi şi cameramani profesionişti, care vor imortaliza cele mai frumoase momente din ziua nunţii. De asemenea, tinerii vor putea învăţa dansul mirilor de la dansatori profesionişti, din cadrul Clubului de Dans Sportiv „Elite".

Premii de 3000 de lei

Câştigătoarele tombolelor organizate în cadrul expoziţiei pot câştiga o rochie de mireasă în valoare de 700 de lei, două rochii de seară, servicii de înfrumuseţare şi vin pentru nuntă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite