Militari trimişi în judecată de DNA pentru corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cei 112 ofiţeri şi subofiţeri se află şi trei militari vrânceni angajaţi în unităţile din Focşani. Ei sunt învinuiţi de trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 112 inculpaţi, din care doi generali, 24 de ofiţeri, 15 subofiţeri şi maiştri militari şi 71 de caporali candidaţi la selecţii şi concursuri organizate în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, în unităţile din Breaza şi Piteşti.

Printre aceştia se află şi caporalul Cristian Bălan, de la UM 01270, sergentul major Costel Caba , de la UM 1548 , judecaţi pentru trafic de influenţă şi plutonierul Gheorghiţă Huluba, de la UM 01535, judeact pentru complicitate la trafic de influenţă.

"În total s-a stabilit că, în această grupare infracţională, o parte din inculpaţi au pretins şi au primit de la candidaţi echivalentul a peste 82.000 euro ca preţ al traficării influenţei", se arată în comunicatul

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite