Membrii secţiilor de votare nu vor fi remuneraţi în plus la Referendum pentru cele patru ore în plus la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subprefectul Cristi Misăilă şi prefectul Octavian Vieru
Subprefectul Cristi Misăilă şi prefectul Octavian Vieru

În timp ce preşedinţii secţiilor de votare vor beneficia de trei zile de indemnizaţie pentru asigurarea legalităţii scrutinului, membrii secţiilor de votare primesc indemnizaţie pentru două zile.

Conducerea Prefecturii Vrancea a anunţat astăzi că reprezentanţii secţiilor de votare la Referendumul pentru demiterea preşedintelui nu vor primi bani suplimentari pentru cele patru ore în plus cât vor sta în secţiile de votare.

Iniţial, programul anunţat de Guvern pentru ziua votului arăta faptul că procesul electoral va începe la ora 8.00 şi se va încheia la ora 20.00.

Ulterior, asupra programului s-a revenit, stabilindu-se că urnele se vor deschide la ora 7.00 şi se vor închide la ora 23.00.

Prin urmare, indemnizaţia pe care o vor primi preşedintele şi membrii secţiilor de votare este de 85 de lei/zi, la care se adaugă încă 10 lei pentru asigurarea de băuturi răcoritoare, gustare şi cafea.

Preşedinţii secţiilor de votare vor beneficia de trei zile de indemnizaţie, în vreme ce membrii secţiilor primesc indemnizaţie pentru două zile.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite