Medicii de la "Mina Minovici" au stabilit ca focşăneanul Daniel Ciuperca a murit gazat în pensiunea de la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De rezultatul oficial depind decizia văduvei şi redeschiderea pensiunii
De rezultatul oficial depind decizia văduvei şi redeschiderea pensiunii

Soţia lui Daniel Ciupercă, focşăneanul care a murit într-o pensiune din Suceava, aşteaptă rezultatul oficial de la „Mina Minovici". Expertiza medico - legală arată că bărbatul în vârstă de 45 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon şi nu din cauza unor afecţiuni cardiace.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Daniel Ciupercă, focşăneanul care la începutul lunii februarie a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Suceava, unde se afla în delegaţie, a murit pentru că s-a intoxicat cu monoxid de carbon ca urmare a unei defecţiuni la centrala termică a clădirii.

Citiţi şi: Daniel Ciupercă, focşăneanul mort într-o pensiune din Suceava, s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Acest lucru a fost relevat de rezultatele analizelor de laborator efectutate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, rezultate care nu au fost comunicate încă oficial nici familiei celui decedat şi nici poliţiştilor suceveni, care au cerut expertiza.

Tocmai din acest motiv, Maria Ciupercă, soţia bărbatului care şi-a pierdut viaţa într-un mod atât de stupid, ne-a declarat că îl va acţiona în instanţă pe proprietarul pensiunii de la Suceava doar când va vedea rezultatul expertizei.

„Aştept să am hârtia în mână şi dacă va fi cazul îl voi da în judecată pe patronul pensiunii. Eu m-am ocupat de înmormantare şi de tot ce a fost nevoie, suportând toate cheltuielile. Mă voi consulta cu avocatul când voi avea rezultatul oficial privind cauza soţului meu", ne-a declarat ieri Maria Ciupercă.

Pornise cu dreptul în afaceri

Daniel Ciupercă, de profesie inginer, a lucrat în urmă cu zece ani la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul IPJ Vrancea (fostul „doi şi un sfert").

Un fost coleg spune că acesta a lăsat haina de poliţist în urmă cu 13 ani pentru a se dedica afacerilor, ca să câştige mai mulţi bani. Sursa noastră ne-a mai spus că Ciupercă îşi deschisese o fabrică de ulei şi a lucrat la mai multe societăţi comerciale ca agent de vânzări.

Cât despre omul Daniel Ciupercă, cei care l-au cunoscut spun că era un om cu totul deosebit. „Era un om muncitor, foarte corect şi mai presus de toate, un familist convins. În poliţie a stat doar vreo trei ani şi pentru că nu se câştiga prea bine în acest domeniu a plecat din poliţie şi s-a apucat de afaceri. Ştiu că avea o făbricuţă de ulei şi un magazin la el în comună, la Băleşti", ne-a declarat ag. şef Remus Bosnea, fost coleg de poliţie cu victima şi totodată vecin de bloc.

Daniel Ciupercă a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copii încă elevi, unul la gimnaziu şi unul la liceu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite