Medicii de familie s-au supărat că au stat la coadă să-şi depună dosarele pentru a intra în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de Asigurări de Sănătate
Casa de Asigurări de Sănătate

Conform calendarului de contractare, astăzi a fost termenul limită de depunere a dosarelor

Abia s-a stins coflictul dintre medicii de familie şi Casa Naţională de Sănătate şi astăzi a fost cât pe ce ca lucrurile să degenereze într-un nou scandal.

Medicii care au venit astăzi la Casa de Asigurări să-şi depună dosarele în vederea contractării s-au arătat nemulţumiţi că au fost nevoiţi să stea o zi întreagă la coadă.

Asta în condiţiile în care, conform calendarului postat pe site-ul CAS Vrancea, astăzi era ultima zi de depunere a dosarelor.

„Medicii de familie care doresc să intre în contract cu C.A.S. Vrancea au avut posibilitatea de a-şi depune dosarele în intervalul 06.06.2011 - 14.06.2011, tocmai pentru a fi evitat timpul mare de aşteptare la cele două compartimente: Comp. Administrarea Contribuţii şi Creanţe (de unde se eliberează dovada plăţii contribuţiei la F.N.U.A.S.S.) şi Comp. Relaţii cu Furnizorii (depunerea dosarelor). Au fost nemulţumiri din partea medicilor că trebuie să stea la rând, dar colegii noştri o să lucreze astăzi suplimentar să preia toate dosarele", spune Iustina Micu, purtător de cuvânt al CAS Vrancea.

Cu toate acestea, medicii se aşteptau ca reprezentanţii CAS să fie mai maleabili, dar într-un final au abandonat disputa. Reprezentantul acestora nu a fost de găsit pentru a-i fi consemnat punctul de vedere.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite