Meciurile Cupei Mondiale pot fi urmărite la terasa Apollo Bowling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microbiştii din municipiul Focşani sunt aşteptaţi în acest weekend la terasa Apollo Bowling, într-un ambiet deosebit de plăcut, pentru a simţi pulsul meciurilor Cupei Mondiale. Clienţii au la dispoziţie trei plasme, iar toţi cei care se vor înscrie la concursul de pariuri vor avea şansa de a câştiga mingi şi bere.

De asemenea, începând de astăzi şi până duminică, la fiecare oră de bowling, toţi jucătorii vor primi gratuit câte un draft „Ciuc", iar doamnele şi domnişoarele se vor putea răcori cu cocktail-uri alcoolice şi non-alcoolice.

Şi clienţii înfometaţi sunt întâmpinaţi cu oferte care mai de care mai tentante. Cei care vor comanda o pizza şi o bere vor achita doar 15 lei, iar pentru două pizza vor plăti 19,90 lei.

Meciuri, pe bandă rulantă

Astăzi, de la orele 17.00, pe plasmele de la Apollo Bowling vor rula partidele dintre Slovenia - SUA şi Anglia - Algeria, urmând ca mâine, de la 14.30, să se dispute reprezentantele Ghana - Australia, Olanda - Japonia şi Camerun - Danemarca. Duminică, microbiştii vor putea vedea meciurile dintre Slovacia - Paraguay, Italia - Noua Zeelandă şi Brazilia - Coasta de Fildeş.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite