Meciuri spectaculoase în cadrul turneului Fan Club “Steaua Mărăşeşti”. În primele două etape s-au înscris 27 de goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finele săptămânii s-au desfasurat primele doua etape ale campionatului de fotbal pentru juniori organizat de Fan Club Steaua Marasesti. S-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Etapa I
Viitorul Sihlea - Sageata Tecuci 1-1
Unirea Golesti - Pro Sport Focsani 1 1-3
Steaua Marasesti - Pro Sport Focsani 2 5-0
Etapa II
Viitorul Sihlea - Steaua Marasesti 3-3
Pro Sport Focsani 1 - Pro Sport Focsani 2 4-1
Unirea Golesti - Sageata Tecuci 3-0


Micii fotbalisti au dat dovada de talent, tehnica, au luptat cu indarjire pentru a obtine un rezultat cat mai bun.


Au fost meciuri incinse, lovituri de la 11 m, goluri marcate in ultimele secunde ale partidelor, daruire atat din partea jucatorilor cat si a antrenorilor.

Turneul se adreseaza tuturor iubitorilor de fotbal, indiferent de afinitatile lor fata de echipele din campionatul ramanesc.


Deviza Fan Clubului este demonstrarea dragostei fata de echipa Steaua si nu ura fata de echipele din campionat. Se doreste ca aceste turnee sa-i atraga pe copii, sa le deschida dragostea fata de fotbal, in special, si fata de sport, in general.


Copiii intra in relatii cu cei de varsta lor, leaga prietenii, isi pot evalua competentele si calitatile sportive comparativ cu adversarii.

La acest turneu s-a dorit sa participe echipe egale ca nivel valoric. Echipele participante dovedesc ca desi sunt mai nou infiintate tind sa obtina rezultate asemanatoare echipelor de juniori mai vechi din judet.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite