Serea şi Martiş rămân toată luna mai în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Piteşti a respins ca nefondate recursurile celor doi, decizia instanţei fiind definitivă.

Solicitarea celor doi foşti arbitri vrânceni, Marius Martiş şi Ionică Serea, de a fi cercetaţi în stare de libertate în dosarul de corupţie din fotbal a fost respinsă astăzi de Curtea de Apel Piteşti.

Avocaţii acestora nu au reuşit să impresioneze instanţa de judecată că clienţii pe care îi reprezintă nu au luat bani de la fostul director al PIC Piteşti, Liviu Făcăleaţă, pentru a influenţa rezultatul meciului de fotbal FC Argeş-Steaua Bucureşti.

De altfel, atât Martiş cât şi Serea au admis astăzi că s-au întâlnit cu Făcăleaţă cu o săptămână înainte de meci în locuinţa lui Marius Martiş din Focşani, dar că au discutat despre afaceri şi nu despre fotbal.

Decizia de astăzi a Curţii de Apel Piteşti este definitivă, astfel că cei doi foşti arbitri vor mai rămâne în arest cel puţin 22 de zile.

Reamintim că pe 29 aprilie, Marius Martiş şi Ionică Serea au fost reţinuţi de procurorii DNA şi apoi arestaţi pentru 29 de zile, primul pentru complicitate la dare şi luare de mită în timp ce Serea a fost arestat pentru luare de mită.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite