Marius Lăcătuş:“Am pierdut puncte pentru că dormin în apărare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş este supărat pe fundaşi
Marius Lăcătuş este supărat pe fundaşi

Antrenorul Vasluiului, Marius Lăcătuş este supărat pe fundaşii săi. Chiar şi aşa,"Fiara" crede că echipa a are puterea de a câştiga titlul naţional

După remiza cu Dinamo, Marius Lăcătuş s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor din defensivă.

Rezultat echitabil în Şefan cel Mare?

Din păcate avem moment când dormim în apărare. Nu este primul meci de când suntla Vaslui când se întâmplă asta. Sunt spărat pe jucători pentru că aşeptam o reacţie mai bună din partea lor. Trebuie să fim atenţi şi să gestionăm mai bine partidele disputate în faţa granzilor.

A fost penalty la Pavlovic?

Nici nu mai contează pentru arbitrul a dictat punctual cu var. Şi noi am avut o lovitură de pedeapsă, dar arbitrul nu a văzut henţul lui Goian. Ziceai că are poşetă, aşa a luat mingea. S-a trecut prea uşor de jucătorii noştri şi a umat centrarea din care a ieşit penalty-ul lor.

Se ratează prea mult...

Aşa este. Lucrăm mult la antrenamente pentru finalizare, dar ratăm exasperant. Şi cu poarta goală. Sper ca acest punct să conteze la finalul sezonului pentru noi. Ajungem în faţa porţii, dar mai trebuie să şi marchezi. Din păcate, se putea întâmpla la fel ca în Ghencea, să pierdem pe final. Obiectivul nostru e o cupă europeană, vom duce lupta până la capăt.

Aţi ieşit din lupta pentru titlu?

Nici vorbă. Suntem la patru puncte de lider. E un obiectiv perfect realizabil ţinând seama de valoarea lotului. Patru puncte de primul loc nu sunt multe, mai ales că în retur vom juca acasă cu Steaua, Rapid, Urziceni şi Dinamo, şi nu mai avem voie să facem niciun pas greşit.

Ce jucători veţi aduce în iarnă?

Avem o listă, dar este premature să vorbim acum. Ne dorim jucători care să fie peste ceea ce avem în lot. Nu vom lua fotbalişti de pe DVD-uri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite