Marian Oprişan se dă iar în stambă şi jigneşte ziariştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El i-a catalogat „fătuci" pe jurnaliştii care au scris cum s-au cheltuit banii publici pentru organizarea Revelionului 2011-2012 organizat în Piaţa Unirii din Focşani.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, s-a dat din nou în spectacol astăzi la şedinţa Consiliului Judeţean, nemulţumit de modul cum o parte a presei a reflectat modul de organizare a Revelionului 2011-2011 din Piaţa Unirii, cel mai scump din ţară.

Acuzând jurnaliştii, fără să dea nume, că au minţit în legătură cu sumele plătite pentru acest eveniment, Oprişan a făcut o informare conţinând desfăşurarea de forţe de care a fost nevoie pentru organizarea Revelionului.

Acesta nu a oferit şi cifre despre ceea ce a însemnat onorariile artiştilor plătiţi din bani publici.

„Vreau să mă adresez fătucilor din presa vrânceană, şi aici intră şi unii colegi bărbaţi din presă, care tot ca nişte fătuci s-au purtat. Nu vom face nici un rabat şi în continuare vor organiza astfel de manifestări tradiţionale pentru cetăţenii judeţului Vrancea. Suma decontată cu exactitate şi nu aberaţiile pe care le-aţi scris la sfârşitul anului trecut este de 225.806 lei", s-a bâlbâit în cifre Marian Oprişan, aruncându-i cu reproş secretarului judeţului hârtia cu sumele pe care nu a ştiut să le citească.

Într-un final, când lucrurile au fost lămurite, am aflat că pentru Revelionul 2011-2012 Consiliul Judeţean Vrancea a cheltuit suma de 275.000 de ei, reprezentând 42% din bugetul pe care l-a alocat pentru acest eveniment, respectiv 540.000 de lei.

Totodată, Primăria Focşani a contribuit la revelion cu suma de 260.000 de lei.

Supărarea lui Oprişan pe presă este absolut gratuită, din moment ce nu a comunicat niciodată presei despre faptul că ar dori să facă economii din sumele alocate organizării revelionului.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite