Marian Oprişan face bugetele de campanie partidelor politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a făcut astăzi apel la partidele politice să-şi dimensioneze bugetele de campanie pentru că ţara trece prin momente grele. Nu mai departe de ieri, instituţia pe care o păstoreşte a alocat 200.000 de lei pentru un spectacol care se putea organiza şi pe bani mai puţini.

Mâine se dă startul campaniei electorale, iar preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi primarul Decebal Bacinschi au ieşit astăzi în faţa presei pentru a comunica faptul că cei care vor îndrăzni să lipească afişe în afara panourilor instalate de primărie vor suporta rigorile legii.

De fapt, Marian Oprişan a vorbit singur, pentru că Decebal Bacinschi a stat cuminte în bancă şi nu a rostit niciun cuvinţel pe perioada celor 45 de minute cât a durat conferinţa de presă.

"Atâta timp cât eu sunt şeful administraţiei publice judeţene, nu voi accepta din partea niciunui partid politic să murdărească judeţul. Apelul nostru către partide este să dea dovadă de responsabilitate, echilibru şi să înţeleagă că această campanie electorală nu este un prilej de a-i agasa pe cetăţeni", a precizat Marian Oprişan.

Mai mult decât atât, acesta a ţinut să dea asigurări că nu va folosi sensurile giratorii pentru a-şi face campanie şi nici spaţiile publicitare de la firmele private.

Oprişan le-a mai cerut partidelor să-şi dimensioneze bugetele de campanie.

„Partidele să înţeleagă că România trece printr-o perioadă dificilă şi să-şi dimensioneze bugetele de campanie, astfel încât să nu sfideze opinia publică şi instituţiile statului", a mai spus Marian Oprişan.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite