Maria Crăciun va cânta la primul mare spectacol dedicat lui Adrian Păunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mica artistă din Galaţi se va număra printre vedetele TV care vor lua parte la prima emisiune dedicată în întregime poetului adrian Păunescu, şi care se va difuza pe postul de televiziune Naţional TV mâine, 6 februarie începând cu ora 13.30.

Cunoscuta cântăreaţă va intra în emisiunea „Să vă amintiţi duminica!", realizată de Corina Chiriac, alături de trupa „Totuşi", condusă chiar de fiul poetului, Andrei Păunescu, dar şi de Victor Socaciu, George Nicolescu, Emerich Imre, regizorul Cornel Diaconu şi Lavinia Şandru.

Mica artistă din Galaţi urmează cursuri de canto la profesoara focşăneană Aurelia Vaida şi va cânta la spectacolul dedicat lui Adrian Păunescu „Rugă pentru părinţi" şi „Limba noastră", două piese extrem de emoţionante, care i-au mişcat chiar şi pe cameramanii din platoul de filmare.

„Au fost momente în care cameramanii au cerut pauză pentru că erau mult prea emoţionaţi de mesajul melodiilor", povesteşte mama fetiţei.

Maria Crăciun l-a cunoscut pe Adrian Păunescu în 2007. „Mi s-a părut un om deosebit de puternic şi de sigur, care m-a susţinut mult", îşi aminteşte Maria Crăciun.

VEZI AICI CE A MAI DECLARAT MICUŢA ARTISTĂ DESPRE ADRIAN PĂUNESCU

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite