Marcel Pavel concertează în Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul va debuta la orele 18.00, iar intrarea este liberă. Organizatorii evenimentului promit o seară plină de veselie şi voie bună la care sunt aşteptaţi focşănenii de toate vârstele.

După ce la finele lunii trecute focşănenii au avut parte de un show pe cinste, susţinut de interpreta Andreea Bănică, mâine Centrul Comercial Promenada Mall va găzdui concertul extraordinar al marelui artist, Marcel Pavel.

Spectacolul, la care sunt aşteptaţi toţi fanii interpretului, va debuta la ora 18.00 şi va cuprinde melodii consacrate din repertoriul acestuia, ce îmbină diferite stiluri, de la pop şi dance până la reggaeton şi latino.

Astfel, timp de aproximativ o oră, spectatorii vor avea şansa de a asculta şi fredona versurile pieselor „De dragul tău", „Frumoasa mea", „M-am îndrăgostit lulea", „You Raise Me Up", „O Sole Mio", „Caruso", „Mama" sau „Delilah", care vor răsuna pe scena amplasată în mall-ul Promenada.

Distracţia şi voia bună, garantate

Organizatorii unuia dintre cele mai ample evenimente din oraş le garantează fanilor o seară inedită cu bună dispoziţie şi veselie, într-un cadru melodios deosebit.

La finalul concertului, artistul Marcel Pavel va fi la dispoziţia spectatorilor care îl apreciază, în cadrul unei sesiuni de autografe. Intrarea este liberă, de aceea focşănenii sunt sfătuiţi să nu rateze un astfel de spectacol, plin de culoare, dinamism şi mai ales, profesionalism.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite